247Parking

Als het gaat om kwaliteit en service dan bent u bij 247 Parking aan het goed adres. Binnen 5 minuten bent u op Schiphol met de luxe shuttle bus van 247 Parking!

247 Parking biedt onder andere shuttle parkeren aan. U rijdt naar de shuttle service locatie van 247 Parking waar de medewerkers van 247 Parking u opwachten. Na het afhandelen van de administratieve taken wordt u met de shuttle bus naar de vertrekhal van Schiphol gereden.

Zodra u weer op Schiphol geland bent, belt u naar het telefoonnummer wat u van 247Parking gekregen heeft zodat ze weten wanneer ze u op kunnen halen. 247 Parking is 24 uur per dag bereikbaar, zodat ook nachtvluchten geen probleem zijn!

Het voordeel is dat u geholpen wordt met uw bagage en een echt vakantie gevoel krijgt zodra u op de locatie van 247Parking aankomt.

De afstand tot Schiphol is ook redelijk goed, 247Parking ligt slechts op 5 kilometer afstand van de vertrekhal van Schiphol.

U kunt bij 247 Parking uw auto laten wassen, uitzuigen en reinigen, dit is een extra service die 247 Parking biedt. Hier zitten wel extra kosten aan vast.

Ook kunt u bloemen en of taarten laten versturen naar diegene die voor u plantjes hebben gezorgd! Bekijk voor de mogelijkheden de site van 247 Parking.

De prijzen van deze parkeer aanbieder zijn ook gunstig en u kunt gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Voor 1 dag parkeren betaald u €35.

One reply on “247Parking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *