Schiphol Smart Parking

Parkeer bij Schiphol zelf. Schiphol Smart Parking staat voor veilig en betrouwbaar parkeren. Hoe eerder u reserveert, hoe minder u betaalt!

Schiphol Smart Parking is de officiële parkeerplaats van Schiphol. Deze is ook in onze vergelijkingsdatabase ingevoerd om een zo complete mogelijk beeld van parkeren bij Schiphol te vormen. Let wel op, de prijzen zijn gebaseerd op 14 dagen. U moet van tevoren reserveren.

Wanneer u bij Schiphol Smart Parking reserveert weet u 1 ding zeker: de auto staat 100% veilig geparkeerd. Professionaliteit en betrouwbaarheid is zeker iets wat u mag verwachten van Schiphol Smart Parking.

Het is mogelijk om de auto overdekt te parkeren bij Schiphol. Er zijn ongeveer 5000 parkeerplekken bij Schiphol, maar in de zomermaanden kan het vrij druk zijn. Wees op tijd met reserveren!

Helaas heeft Schiphol Smart Parking geen uitgebreide betalingsmogelijkheden. U kunt betalen met uw Creditcard of via iDeal als u online reserveert.

Het komt wel eens voor dat Schiphol Smart Parking een promotiecode hanteert, hiermee bespaart u nog meer op parkeren bij Schiphol!

De prijzen van Schiphol Smart Parking zijn variërend, hoe langer u van te voren reserveert hoe goedkoper u parkeert. U kunt minimaal 2 weken van te voren reserveren en maximaal zes weken van te voren.

One reply on “Schiphol Smart Parking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *