Quick Parking

Binnen 3 minuten op Schiphol zijn? Parkeer via Quick Parking. U kunt ook overdekt parkeren!

Quick Parking is bedoeld voor de reizigers die snel en redelijk goedkoop willen parkeren bij Schiphol. Met Quick Parking parkeert u al op 2 km van de vertrekhal. Dit is een van dichtstbijzijnde locaties bij Schiphol!

Nadat u op de locatie van Quick Parking aangekomen bent en u heeft het contract gezien en getekend wordt u geholpen met het inladen van de bagage in de shuttle bus. Als alles akkoord is wordt u zo snel mogelijk naar de vertrekhallen van luchthaven Schiphol gereden.

Er zijn geen wachttijden omdat er voor iedere passagier apart naar Schiphol gereden wordt.

De auto staat op een bewaakt en beveiligd parkeer terrein en is direct naast de shuttle bus geparkeerd waardoor de loopafstanden minimaal zijn. Overdekt parkeren is mogelijk, daar wordt een toeslag voor berekend.

Reserveren of gratis annuleren kan tot 20 minuten van te voren. Quick Parking is 24 uur per dag bereikbaar zodat u altijd terecht kunt als u vragen heeft.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaalt u met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf.

Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. U kunt uw auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor.

Wilt u ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *