SchipholParkfly

SchipholParkfly parkeert u auto veilig en overdekt en de keuze uit meerdere service pakketten om uw auto te laten wassen en of repareren!

SchipholParkfly biedt naast parkeren bij Schiphol ook overnachten aan! Uitgerust op vakantie kan met SchipholParkfly en dat vanaf €4,50 per dag!

SchipholParkfly  is 24/7 bereikbaar. Ze kunnen u dag en nacht naar Schiphol vervoeren. SchipholParkfly streeft er naar om geen wachttijden te hebben, dit doen ze door met meerdere shuttle busjes te rijden waardoor u niet hoef te wachten, zodra u op de locatie bent aangekomen en alle administratie afgewikkeld is, kan men direct naar de vertrekhal vertrekken!

Betaalmogelijkheden zijn pin, contant of creditcard. Vooraf betalen is niet nodig, u kunt achteraf betalen!

U bent verplicht om de auto sleutels in te leveren wanneer u gebruik maakt van SchipholParkfly. Dit is omdat SchipholParkfly de auto parkeert en kan verplaatsen indien nodig. Wel worden de sleutels in een kluis bewaard.

Overdekt parkeren is mogelijk bij SchipholParkfly, hier rekent men wel een toeslag voor. Raadpleeg de site van SchipholParkfly voor de actuele toeslagen.

Extra service biedt SchipholParkfly in de vorm van auto services zoals APK keuring en kleine reparaties van schade aan de auto.

Parkeren, slapen en vliegen kan bij SchipholParkfly via hotel Chariot vanaf €109. Voordelen zijn dat u echt uitgerust op reis gaat, geen last heeft van files of vertragingen en lekker kunt lunchen, ontbijten of dineren in het restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *