Bijschipholparkeren.nl

Een van de beste aanbieders van valet parkeren. Als u langer dan zes weken parkeert dan betaalt u minder dan €3 per dag! Geniet van de comfort en luxe en reserveer bij Bijschipholparkeren.nl!

Bijschipholparkeren.nl is een aanbieder van valet parking, dit is een luxe vorm van parkeren waarbij comfort en tijdwinst hoog in het vaandel staan!

U heeft geen omkijken naar reistijden naar Schiphol vanaf de parkings, shuttlebussen of het vinden van een geschikte parkeer plaats.

Het enige wat u hoeft te doen is het rijden naar de vertrekhal van Schiphol, hier wordt u opgewacht door de medewerkers van Bijschipholparkeren.nl en hier haalt men de auto op en u kunt uw reis doorzetten zonder hinder of tijdverlies!

Bijschipholparkeren.nl is 24 uur per dag bereikbaar. Betalen kan met iDeal en Creditcard wanneer u online betaald. Betaald u op locatie? Dan heeft u de keuze uit contante betaling of betalen met de pinpas.

Annuleren van de reservering is mogelijk tot 12 uur van te voren, dit is gratis. Als u binnen de 12 uur afzegt dan brengt Bijschipholparkeren.nl het gehele bedrag in rekening.

Omdat Bijschipholparkeren.nl met uw auto naar de parkeer garage van Bijschipholparkeren.nl rijdt, dienen zij wel uw autosleutel te krijgen. Deze sleutel wordt veilig in een kluis bewaard, dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken!

Als extra service kan Bijschipholparkeren.nl uw auto wassen, zodat u op de terugreis in een frisse auto van uw vakantie kunt nagenieten! Bekijk de site van Bijschipholparkeren.nl voor de actuele mogelijkheden en de tarieven.

One reply on “Bijschipholparkeren.nl”

Heb hier bijna zes weken geparkeerd tijdens mijn verblijf in Azie. Wat ik kwijt was, is niks vergeleken met wat ik zou betalen bij Schiphol Smart Parking! Bedankt voor de uitmuntende service heren en dames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *