Budget Parking Schiphol

Budget Parking ligt op slechts 3 kilometer van Schiphol af, dichterbij kan haast niet! Ook is men 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Budget Parking ligt op slechts 3 kilometer van Schiphol af, dichterbij kan haast niet! Ook is men 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Budget Parking biedt een aantal uitstekende voordelen ten opzichte van de andere aanbieders van Schiphol parkeren.

Qua betrouwbaarheid scoort Budget Parking veel punten. Bij Budget Parking kunt u gratis overdekt parkeren! En u hoeft de autosleutel niet in te leveren waarmee u zich zelf verzekerd dat niemand met uw auto kan sjoemelen.

Betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid, online heeft u de keuze om te betalen met Creditcard of iDeal en op locatie kunt u gebruik maken van uw pinpas of contant af rekenen.

Tot 20 minuten van te voren kunt u telefonisch of per mail uw reservering annuleren. Als uw annulering niet aan deze termijn voldoet dan wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Zodra u aankomt op de locatie van BudgetParking dan is er geen wachttijd, men hoeft niet te wachten tot de shuttle bus vol is en naar de vertrekhal rijdt. De shuttle bus van Budget Parking rijdt voor iedereen apart heen en weer, hiermee boekt u tijdwinst!

De prijzen van Budget Parking zijn erg gunstig! U parkeert vanaf €34,50 per dag! Bezoek de site van Budget Parking om te reserveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *