Total Care Parking

Total Care Parking biedt meer dan parkeren Schiphol aan. Profiteer van de waspakketten en auto reparatie service die Total Care Parking aanbiedt!

Total Care Parking is een totaaloplossing voor parkeren bij Schiphol. Aantrekkelijke tarieven, goede locatie en poetsservice!

Overdekt parkeren is mogelijk bij Total Care Parking, hier betaald u wel een extra toeslag voor.

De afstand tot Schiphol is 5 kilometer, met de luxe shuttle bus bent u binnen 7 minuten op Schiphol.

Total Care Parking wil zo veel mogelijk service bieden, daarom helpen ze u ook met de bagage uit en inladen in de luxe shuttle bus en zijn ze 24 uur per dag bereikbaar!

Ook is er geen onnodig tijdverlies, men wacht niet tot de shuttle bus vol is maar rijdt voor iedereen apart naar Schiphol.

De poets en reparatie service is erg uitgebreid. Naast verschillende mogelijkheden om de auto te wassen en te reinigen kunt u ook kiezen uit een auto reparatie service! Dit kan schade herstel zijn of het verwisselen van een autoruit. Op de site van Total Care Parking kunt u aangeven van welke extra service u gebruik wilt maken.

Het afgeven van de sleutels is wel verplicht. Dit is nodig om de auto te kunnen verplaatsen door Total Care Parking. Men belooft niet onnodig met uw auto te rijden, het is verstandig om de kilometer stand op te schrijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *