Categories
Blog

Superdemping door Bilstein Schokdempers, veiligheid en Bilstein

Schokdempers zijn een onmisbaar onderdeel van de auto. Niet alleen om de vering te dempen, maar vooral wegligging en bestuurbaarheid van de auto. Een paar goede schokdempers zitten meestal standaard op elke auto. Mocht je meer willen dan zijn de speciale schokdempers van Bilstein een must.

On en off road

De Bilstein schokdempers zijn te verkrijgen in verschillende categorieën: street performance en offroad performance. Zie: https://www.extreme-carstyling.nl/bilstein/. De Bilstein street performance schokdempers zijn uitermate geschikt om in combinatie met Eibach vering gebruikt te worden. Het voertuig kan zo maximaal verlaagd worden wat de wegligging, bestuurbaarheid en het remmen allemaal ten goede komt. Veel automerken zijn standaard uitgevoerd met Bilstein schokdempers, maar het bedrijf heeft een hele serie schokdempers die gemaakt zijn om de prestaties van de auto te verbeteren. De maximale verlaging hangt van het soort auto af, de gebruikte vering en schokdemper. De Bilstein schokdempers worden in combinatie met de Eibach vering uitvoerig getest in de praktijk. Het paradepaardje van Bilstein B16 Clubsport. Een schokdemper origineel gemaakt voor het racecircuit, maar aangepast zodat deze ook op de openbare weg gebruikt mag worden. De schokdemper óntziet’het chassis in extreme situaties en snelle bochten.

Een offroad voert stelt andere eisen aan vering en schokdempers dan een auto op de weg. De schokdempers van Bilstein zijn afgestemd om ook de offroad voertuigen zo soepel mogelijk te laten rijden over oneffen terrein. De schokdempers zijn gemaakt om te passen bij de grote wielen en de hoogte van de auto’s. De Bilstein B8 5100 is zelfs in hoogte verstelbaar. De offroad schokdempers zijn geschikt voor diverse suv’s, terreinwagens en pick-uptrucks.

Bilstein techniek en testen

Alle schokdempers zijn voorzien van de Bilstein gasdrukdemper. Het hydraulische gedeelte wordt op druk gehouden waardoor er een betere wegligging is en de schokdemper sneller en beter presteert. Wat de schokdempers helemaal uniek maken, is de mono-tube upside-down technology. Hierdoor is een constante hoge demping mogelijk. Ook is een groot aantal van de Bilstein schokdempers aanpasbaar aan wat de bestuurder wil.

De Bilstein schokdempers worden niet alleen in de fabriek uitvoerig getest, maar ook in de praktijk. In Duitsland op de Nürburgring en ook ook offroad in Californië in de Verenigde Staten. Bilstein produceert ook schokdempers en andere onderdelen voor de race industrie, het is dus belangrijk dat hun producten in de praktijk doen wat ze beloven.

Waar te kopen? Wij kunnen van harte aanbevelen de winkel Extreme Carstyling, ook al eerder in dit artikel aangehaald. Geweldige service, lage prijzen, wat wil je nog meer. Ben je woonachtig in de UK, dan is het goed om te weten dat je daar sinds kort ook gemakkelijk terecht kan bij extreme-carstyling.co.uk/bilstein/. Ook daar is overigens kosteloze verzending van toepassing.

Categories
Blog

5 Voordelen van elektrische rijwielen

Waarom zou je een elektrisch rijwiel kopen? We fietsen al generaties lang met “normale” fietsen, is er een goede reden om op een eBike te stappen, en te trappen? Ja hoor, er zijn vele voordelen van elektrische rijwielen voor zowel dames als heren. Welke voordelen voor jou als fietser van belang zijn kunnen verschillen, we hebben op deze pagina de vijf meest genoemde voordelen van elektrische fietsen op een rijtje gezet.

 

Vergelijk direct de diverse merken en modellen elektrische rijwielen in de webshop van Fast & Furious, dé online specialist in scooters en eBikes.

 

1. Elektrische rijwielen voor dames en heren

Net zoals je damesfietsen en fietsen voor mannen kunt kopen, geldt dat ook voor elektrische rijwielen. Daarnaast zijn er ook unisex modellen die voor iedereen geschikt zijn. Naast de bekende tussenstang is vooral ook de hoogte van het frame van belang. Wanneer deze te hoog is zal de balans niet goed zijn, wanneer de framehoogte juist te laag is kun je niet comfortabel trappen. In de webshop van Fast & Furious kun je een handige formule vinden om de juiste framehoogte te bepalen. Hoewel je het zadel bij elektrische fietsen in hoogte kunt verstellen zul je merken dat een fiets op de juiste hoogte veel fijner rijdt. Houd daar bij een elektrisch rijwiel kopen zeker rekening mee.

 

2. Fietsen is gezond

Beweging is goed voor jong en oud, door regelmatig te fietsen kun je fit blijven. Helaas gaan we nog te vaak met de auto of reizen we met het openbaar vervoer. Een fiets rijdt niet fijn, is niet comfortabel of je verzint een ander excuus. Met een elektrisch rijwiel kun je geen excuses meer maken, je kunt voortaan probleemloos de weg op en snel door het verkeer en de natuur fietsen zonder enige moeite. Je komt meer in de buitenlucht, en het geeft jouw lichaam net dat beetje beweging om je spieren in gang te zetten, en jouw bloedsomloop te stimuleren. Elektrische rijwielen kopen doe je dus niet alleen om van A naar B te komen, je wordt bij elke beweging een stukje gezonder!

 

3. Nooit meter fietsen met tegenwind

Fietsen met tegenwind is vervelend, dat geldt ook voor steile heuvels, met een elektrisch rijwiel heb je daar helemaal geen last meer van. Je moet wel trappen, maar dat gaat moeiteloos ongeacht de weersomstandigheden of het wegdek. De motor geeft je precies dat duwtje in de rug wat fietsen zeer aangenaam maakt.

 

4. Je kunt ook een elektrisch rijwiel leasen

Je kunt een elektrisch rijwiel kopen of leasen, wat het beste aansluit op jouw portemonnee. Het is slimmer om te kiezen voor kwaliteit dan voor goedkoop, je wilt immers meerdere jaren met plezier fietsen op jouw eBike. Als je niet eerst wilt sparen en ook niet een goedkoop elektrisch rijwiel wilt kopen die niet de kwaliteit biedt waar je naar zoekt, kun je kiezen voor elektrische rijwielen leasen.

 

5. Eenvoudig online vergelijken

Maak het jezelf makkelijk, en laat je niets aanpraten door gladde verkopers. Je kunt online elektrische rijwielen op je gemak vergelijken en zo een weloverwogen keuze maken. Kies voor een lichte of zware accu, meet de juiste framehoogte en stel jouw elektrisch rijwiel op maat samen. Er is voor iedereen een geschikte combinatie verkrijgbaar!

 

Wil je een elektrisch rijwiel kopen of leasen? Bekijk alle mogelijkheden bij Fast & Furious, de online webshop met de beste eBikes voor de laagste prijzen!

 

Categories
Parkeren Schiphol Nieuws

Auto voordelig importeren

Importeren is veel voordeliger dan een auto in Eigen land kopen. Dit komt door het grote prijsverschil en de verschillen in keuringskosten. Als je een kijkje bij ons buurlanden neem ben je vast en zeker verbaasd over de enorme keus die je ineens hebt! Bij onze ooster-en zuiderburen zijn er bijvoorbeeld veel meer occasions op de markt. Omdat er simpelweg veel meer mensen zijn. In Duitsland wordt er veel gebruik gemaakt van lease-auto’s, naar het leasecontract, deze auto’s vaak op de markt als occasion. Voor ons Nederlanders een leuke kans om deze nette voertuigen voor een laag prijsje op de kop te tikken!

Zelf importeren of laten doen?

Zoals je op onze website uitgebreid kunt lezen zijn er verschillende mogelijkheden wanneer een occasion uit het buitenland wilt importeren. Duitsland is de grootste markt waar wij als Nederlanders eenvoudig een tweedehands voertuig op de kop kunnen tikken het is mogelijk om het een en ander zelf te doen waardoor u nog meer kunt besparen op het importeren van een tweedehands auto. U kunt het ook volledig uitbesteden, dan betaalt u wat meer maar heeft u wel de garantie dat alles goed geregeld is. Wil je toch echt zelf een auto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland dan vind je alles wat je daarvoor zou moeten weten op ons auto import blog.

Auto laten importeren

Heb je geen tijd om alles zelf uit te zoeken en wil je er zeker van zijn dat je de juiste papieren meekrijgt en dat je de meest voordelige manier van BPM aangifte kiest of wil je alles uit handen geven en de auto binnen 10 werkdagen op Nederlands kenteken voor de deur hebben staan? Dan ben je bij Easy Import aan het juiste adres

Contact met Easyimport

Op het gebied van auto’s en motoren importeren zijn wij dus dé expert. Om zo goed mogelijk met u als klant in contact te staan, kunt u ons op diverse manieren bereiken. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Vooral als u vragen of onzekerheden heeft omtrent uw occasion raden wij u aan met ons contact op te nemen.

Categories
Parkeren Schiphol Nieuws

Goede prijs voor uw oude occasion

Bij Inkoopautos.com kunt u dus uw vorige auto of motor op laten kopen of inruilen. Wat u precies voor uw vorige voertuig krijgt is afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk is het belangrijk wat voor soort merk en model het voertuig is. Er zijn een aantal modellen en merken die onze voorkeur hebben, dat kunt u op de website vinden. Toch kunt u contact opnemen ongeacht welke ook is hij nu ook in de aanbieding heeft. U kunt altijd rekenen op een faire prijs en een goede beoordeling van uw huidig voertuig.

Waar letten we op bij de inkoop van auto’s?

Zoals u eerder heeft gelezen handelen wij vooral in bepaalde merken van auto’s en motor. Bijvoorbeeld Audi inkoop. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht, maar vraag in dat geval naar de voorwaarden. Andere zaken die meespelen bij taxatie zijn de kilometerstand, de staat van onderhoud, de manier van schakelen en nog een paar overige kenmerken. Voor ons moet een inkoop auto of inkoop motor natuurlijk ook door te verkopen zijn.

Uw oude auto inruilen voor een betere occasion

Als u een tweedehands auto bij ons koopt, kan het ook een inruil occasion zijn. Onder een inruil occasion verstaan we een auto die eerder door iemand anders bij ons is ingeruild. U kunt het eigenlijk zien als recycling van een auto. Doorgaans is het zo dat de kwaliteit van een auto onzeker is wanneer u deze via een online handelsplaats aanschaft. Wij zorgen ervoor dat een inruil occasion altijd helemaal in orde is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een auto bij ons inruilt om vervolgens zelf een inruil occasion te kopen. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos.

Een eerlijke inruilprijs

Wilt u graag uw vorige auto verkopen, dan kunt u vrijwel altijd terecht bij Inkoopautos.com. Hier krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw oude voertuig terug. Ook als u uw oude motor wilt verkopen, loont het om met ons zaken te doen. Of u nu voor onze inkoop- of inruilmogelijkheden kiest, u maakt altijd een verstandige keuze. Als u een keer langs wilt komen, dan bent u van harte welkom, maak wel even een afspraak. Wij nodigen u van harte uit om bij ons de beste deal te maken.