Airport Parking Services

Airport Parking Services is een aanbieder van betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. In slechts 10 minuten wordt u naar Schiphol gebracht met de luxe shuttle bus.

Bij Airport Parking Services kunt u veilig en overdekt parkeren. Uw auto wordt 24 uur per dag en zeven dagen per week bewaakt en u parkeert op een afgesloten terrein wat is voorzien van video en beveiligingscamera’s.

De locatie van Airport Parking Services is gunstig gelegen, u wordt binnen 10 minuten met de luxe gratis shuttle bus naar de juiste vertrekhal gebracht. De service van Airport Parking Services is geweldig! Tijdens het inladen van de koffers en bagage in de shuttle bus kunt u rustig in de lobby genieten van een kop koffie om zeer ontspannen uw vakantie te beginnen!

Nadat u geland bent op Schiphol, belt u het special telefoonnummer wat u van Airport Parking Services gekregen heeft, zij halen u op bij de vertrekhal en brengen u naar de parking waar u in eigen vervoer naar huis kunt rijden!

Het inleveren van de auto sleutels is niet verplicht, daar bent u zelf vrij in. Als u er voor kiest om de auto sleutel niet in te leveren, schrijf dan de kilometerstand op!

Laat direct uw auto poetsen en geef dit aan bij het reserveren van een parkeerplek via de site van Airport Parking Services. De kosten zijn afhankelijk van wat u kiest, buitenkant wassen kost €18, buitenkant wassen en binnenkant reinigen kost €38. Raadpleeg de site van Airport Parking Services voor de actuele prijzen en waspakketten van Airport Parking Services.

Er zijn twee beschikbare betaal mogelijkheden, pin of als u online reserveert via iDeal.

One reply on “Airport Parking Services”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *