Happy Parking Valet

Parkeren op een beveiligd parkeerterrein via Happy Parking Valet. Zeer aantrekkelijke tarieven voor Valet parkeren!

Happy Parking Valet is een alternatief van Happy Parking Shuttle parkeren. Bij Valet parkeren bent u niet afhankelijk van de shuttle bus die u naar de vertrekhal rijdt. Met uw eigen auto rijdt u helemaal door tot aan de vertrekhal van de luchthaven Schiphol en daar wordt u opgevangen door een medewerker van Happy Parking. Met deze medewerker neemt u het contract door en zodra alles akkoord is, laadt de Happy Parking medewerker de bagage uit de auto en u kunt de reis voortzetten!

Uw auto staat niet overdekt en u bent verplicht om de sleutels af te staan aan Happy Parking. Zij zorgen dat de auto op een beveiligd terrein geparkeerd wordt. Dit terrein is bewaakt met video camera’s en afgesloten met hekken. Niemand kan zomaar bij uw auto in de buurt komen zonder gezien te worden.

Voordelen van Happy Parking is dat u veel tijd wint, weinig hinder heeft van vertragingen en met comfort aan uw vakantie kunt beginnen!

De prijzen van Valet parking zijn hoger dan voor shuttle parkeren. Voor 10 dagen Valet parkeren bij Happy Parking betaalt u €109,50.

Bezoek de site van Happy Parking en reserveer een parkeerplaats voor Happy Parking Valet service!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *