Categories
Meest gestelde vragen over parkeren Schiphol

Kan men gratis parkeren op Schiphol?

Gratis parkeren op Schiphol, is dat mogelijk?

Het is niet mogelijk om gratis te parkeren bij Schiphol. Rondom het vliegveld en de luchthaven is er geen mogelijkheid dat u gratis kunt parkeren. Wel kunt u goedkoop parkeren bij Schiphol, vergelijk hiervoor de verschillende aanbieders voor parkeren Schiphol.

Overlast

Parkeren in de woonwijken kan wel, maar is niet toegestaan. De bewoners van zo een woonwijk zien niet graag een rij auto’s voor hun deur staan. Dit zou u zelf ook niet willen.

De gemeente houdt dit ook goed in de gaten en in sommige gemeentes/ buurten kunt er zelfs een boete  voor krijgen. En misschien wel het grootste nadeel, als u in een woonwijk parkeert is er geen toezicht op uw auto. Dit is natuurlijk absoluut onveilig.

Wel goedkoop parkeren Schiphol

Neem daarom geen risico en vergelijk het parkeren bij Schiphol en kies de goedkoopste aanbieder. Legaal parkeren kan al vanaf €4,00 per dag en u kunt rekenen op goede service.

In plaats dat u vanuit een woonwijk met een stadsbus naar Schiphol gaat wordt u met een luxe shuttle bus naar Schiphol gereden! U bagage wordt gedragen en u kunt 24 uur per dag parkeren bij de verschillende aanbieders.