Categories
Parkeren Schiphol Nieuws

Auto huren maar geen creditcard op zak?

Wilt u graag een auto huren maar heeft u geen geldige creditcard op zak. Dat kan soms lastig zijn omdat de meeste verhuurbedrijven dit als voorwaarde hanteren. Het maakt het soms lastig als je geen creditcard hebt maar het is gelukkig niet onmogelijk om een auto te huren. Het huren van een voertuig zonder een creditcard vergt echter wel even wat meer werk om uit te zoeken. Omdat niet alle bedrijven hier aan meewerken. Gelukkig is er ook een website die alle mogelijkheden eens even voor je op een rijtje heeft gezet. Hieronder vind je meer informatie en als je meer wilt weten dan kan je ook op de link in dit artikel te klikken.

Ook andere voertuigen te huur

Naast het huren van een auto zonder creditcard kan je natuurlijk ook andere voertuigen huren. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat je een busje wilt huren, voor de verhuis ik bijvoorbeeld. In dat geval kan je ook een busje huren zonder creditcard. Op onze website vind je alle bedrijven die hiervoor kan benaderen.

Waar moet je opletten als je wilt huren zonder creditcard?

Naast de voorwaarde van een creditcard gelden er bij de meeste verhuurbedrijven nog meer voorwaarden om een voertuig te huren. Een auto huren zullen is bij veel bedrijven daarop wel mogelijk, maar dan moet er wel aan enkele andere voorwaarde worden voldaan. Zo moet de bestuurder bijvoorbeeld minimaal drie jaar zijn of haar rijbewijs hebben. Daarnaast geldt er in de regel een hogere Borg wanneer een auto wordt gehuurd zonder de garantie van een creditcard.

Een prepaid creditcard is ook mogelijk

Ze op dat het aanvragen van de creditcard wel een paar weken in beslag kan hebben, zeiden er ook prepaid creditcard in het leven geroepen. Dit werkt eigenlijk gewoon als een pinpas. Je zet er geld hebt een van dat geld kan je vervolgens het voertuiguren op dat je dat toch een creditcard tot je beschikking hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *