Categories
Parkeren Schiphol Nieuws

Auto voordelig importeren

Importeren is veel voordeliger dan een auto in Eigen land kopen. Dit komt door het grote prijsverschil en de verschillen in keuringskosten. Als je een kijkje bij ons buurlanden neem ben je vast en zeker verbaasd over de enorme keus die je ineens hebt! Bij onze ooster-en zuiderburen zijn er bijvoorbeeld veel meer occasions op de markt. Omdat er simpelweg veel meer mensen zijn. In Duitsland wordt er veel gebruik gemaakt van lease-auto’s, naar het leasecontract, deze auto’s vaak op de markt als occasion. Voor ons Nederlanders een leuke kans om deze nette voertuigen voor een laag prijsje op de kop te tikken!

Zelf importeren of laten doen?

Zoals je op onze website uitgebreid kunt lezen zijn er verschillende mogelijkheden wanneer een occasion uit het buitenland wilt importeren. Duitsland is de grootste markt waar wij als Nederlanders eenvoudig een tweedehands voertuig op de kop kunnen tikken het is mogelijk om het een en ander zelf te doen waardoor u nog meer kunt besparen op het importeren van een tweedehands auto. U kunt het ook volledig uitbesteden, dan betaalt u wat meer maar heeft u wel de garantie dat alles goed geregeld is. Wil je toch echt zelf een auto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland dan vind je alles wat je daarvoor zou moeten weten op ons auto import blog.

Auto laten importeren

Heb je geen tijd om alles zelf uit te zoeken en wil je er zeker van zijn dat je de juiste papieren meekrijgt en dat je de meest voordelige manier van BPM aangifte kiest of wil je alles uit handen geven en de auto binnen 10 werkdagen op Nederlands kenteken voor de deur hebben staan? Dan ben je bij Easy Import aan het juiste adres

Contact met Easyimport

Op het gebied van auto’s en motoren importeren zijn wij dus dé expert. Om zo goed mogelijk met u als klant in contact te staan, kunt u ons op diverse manieren bereiken. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Vooral als u vragen of onzekerheden heeft omtrent uw occasion raden wij u aan met ons contact op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *